Toiminimi

Pensseli ja Suti

Saunaremontti, Turku

 

Sauna on tärkeä osa suomalaisten elämää ja yhä pienempiin ja pienempiin asuntoihin rakennetaan saunoja. Saunat ovat yleistyneet myös yritysten tiloissa, eikä ihme, saunominenhan lisää rentoutta ja rentojen ihmisten seurassa on ilo työskennellä.

 

Tänä päivänä saunaremontteihin pyritään panostamaan. Se ei aina tarkoita rahallisesti suurta menekkiä, vaan usein pienilläkin uudistuksilla saadaan ihmeitä aikaan! Joskus pelkkä lauteiden ja kiukaa päivittäminen uuteen riittää, toisinaan on hyvä remotoida koko sauna lattiasta kattoon. Saunaremontti kannattiin ajoittaa kylpyhuoneremontin yhteyteen!


 On tärkeää, että saunassa vallitsee rentouttava ja rauhallinen tunnelma, ja että yleisilme on tyylikäs ja siisti. Valitse siis urakoitsijaksi kokenut saunaremontoija, jolla on VTT-sertifikaatin lisäksi myös silmää suunnittelussa.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

 Tarjoamme saunaremontit Varsinais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo