HUONEEN MAALAUS VAI TAPETOINTI – KUMPI ON SINUN VALINTASI?

Tilan ilme on tärkeä, sillä tilassa täytyy viihtyä. Viihtyvyyteen vaikuttaa myös toimivuus, joten tila täytyy osata suunnitella monella eri tavalla oikein ja loppukäyttäjälle sopivaksi. Tilan täytyy myös muuntautua helposti uuteen sisustukseen ilman, että radikaaleja remontteja täytyy toteuttaa vuosi vuoden perään. Siksi tila täytyy paitsi toteuttaa, myös suunnitella hyvin. Me näemme tilan kokonaisuutena ja aina yksilöllisenä, tahdomme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös tyylikkäitä ja persoonallisia.

Tarjoamme maalaus- ja tapetointipalvelua mm. alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. 

MAALAUSPALVELU TURKU JA VARSINAIS-SUOMI:

Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikki maalaustyöt Turussa ja Turun aluella, tarvittaessa myös kauempanakin. Olemme erikoistuneet persoonallisiin ja taitoa vaativiin maalaustöihin, kuten seinien kuviomalaaukseen (sabluunamaalaus) sekä portaiden ja muiden suurten, tilaa hallitsevien elementtien maalaamiseen. Nykyään maalisävyjä löytyy laaja värikartasto ja lisäksi mm. maalipinnan himmeyden voi itse valita. Maaleja on paljon erilaisia niin laadultaan kuin käyttötarkoitukseltaankin, siksi onkin hyvä luottaa ammattilaiseen myös maalaushommissa.

Tarjoamme maalauspalvelua mm. alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

TAPETOINTIPALVELU TURKU JA VARSINAIS-SUOMI:

Tapetointiko vanhanaikaista? Ei alkuunkaan. Tapeteissa näkyvät uudet, koko ajan vaihtuvat trendit ja muoti-ilmiöt. Yhdessä oikeanlaisten huonekalujen, tekstiilien sekä muiden materiaalien kanssa tapetista saadaan tilaan näyttävä elementti. Tapetoinnissa täytyy ottaa tarkkuuden lisäksi huomioon myös monen monta muuta asiaa. Täytyy ymmärtää, miten erilaiset kuviot käyttäytyvät eri kokoisissa tiloissa sekä huomioida mm. valaistus, jotta kukin tapetti olisi edukseen kussakin tilassa. Tapetti voi näyttää hyvältä myymälässä, mutta omalle seinälle asetettuna se saattaakin tehdä tilasta vaikeasti sisustettavan. Lisäksi kuviotapetteja käytettäessä täytyy aina ottaa huomioon tilan muoto ja huonekorkeus, jotta lopputuloksesta saadaan näyttävä ja toimiva.

Koska tapetointi ei myöskään suhteessa maalaamiseen ole lainkaan edullista puuhaa, on syytä luottaa ammattilaiseen sekä tapetin valinnassa että itse tapetoinnissa. Valitessasi meidät tapetoimaan kotisi tai työpaikkasi, voit aina luottaa siihen, että jälki on tarkkaa ja ammattitaitoista. Meidän kauttamme saat tilattua myös persoonalliset valokuvatapetit vaikka omista valokuvistasi!

Tarjoamme tapetointipalvelua mm. alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN MAALAUS JA TAPETOINTI TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Pensseli ja Suti tarjoaa laadukkaat maalaus- ja tapetointityöt alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio ja Parainen.