Toiminimi

Pensseli ja Suti

Kylpyhuoneremontti, Turku

 

Kylpyhuoneremontti on useasti kodin kallein remontti, tämän vuoksi kylpyhuoneen suunnittelu ja remontointi onkin aina syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Kun kylpyhuoneremontteihin erikoistunut ammattilainen toteuttaa remontin, voit nauttia huoletta pitkistä kylvyistä ja suihkusta huolehtimatta saumojen tai vesierityksen pitävyydestä. Ammattilainen osaa ottaa huomioon myös tarvittavat kaadot sekä ymmärtää millaisella laatalla kunkin kohteen voi laatoittaa. Tarjoamme kylpyhuoneremontit mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi! Remontoi samalla myös sauna!

 

Tärkeää on ymmärtää myös asiakkaan tarpeita ja kunnioittaa toiveita ja vaatimuksia. Riittääkö sinulle vain tavallinen suihku vai mielitkö erikoistoimintoja? Ammattilainen tietää, millainen suihku voidaan rakenteiden puolesta asentaa sinun kylpyhuoneeseesi.

 

Valitessasi VTT-sertifikaatin omaavan urakoitsijan toteuttamaan kylpyhuoneremonttisi, vältyt kalliilta korjaustöiltä myöhemmin.

Me olemme VTT-sertifioitu kylpyhuoneremontoija!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

 Tarjoamme kylpyhuoneremontit Varsinais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo