Toiminimi

Pensseli ja Suti

Remontti, Turku

 

Olisiko aika laittaa sinunkin huushollisi kuntoon? Tilatessasi remontin meiltä, voit olla varma siitä, että remontti keittiöremontista saunaremonttiin hoituu jouhevasti, vaivattomasti sekä budjetissa pysyen. Emme vain saavu paikalle ja käy hommiin, vaan otamme huomioon, että ympäristö jossa työskentelemme on henkilökohtaista aluettasi. Annamme realistisen arvion aikataulusta, sillä meille on kunnia-asia palauttaa kukin remontti huolellisesti viimeisteltynä ilman kiirettä ja hosumista. Tarjoamme remontit mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Remonttipalveluihimme kuuluvat mm. huoneistoremontti, keittiöremontti, kylpyhuoneremontti ja saunaremontti. Lisäksi tarjoamme laadukkaat maalaus- ja tapetointipalvelut, lattiatyöt kuten laminaatti- ja parkettiasennukset sekä parketin hionta ja lakkaus. Puusepän töihin lukeutuvat niin pienet kuin suuretkin nikkaroitavat: olemme tehneet tilauksesta erilaisia huonekaluja sekä tilaratkaisuja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa remontoijaa Turun alueelta?

Oletko laatutietoinen ja vaadit aitoa vastinetta rahoillesi?

Hienoa, tutustu remonttipalveluihimme!

 Tarjoamme remontit Varsinais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo

Kokeilisitko sittenkin jotain rohkeaa ja räväkkää?

 

Meidän kauttamme saat myös tyylikkäät valokuvatapetit!

Onko sinunkin keittiösi remontin tarpeessa? Jos vastaus on kyllä, olet saapunut juuri oikeaan osoitteeseen!

 

Tutustu keittiöremonttiin!

Kadehditko naapurisi kylpyhuonetta? Mitäpä jos laitettaisiin kerralla omasi kuntoon? Tutustu laadukkaaseen kylpyhuoneremonttiimme!

Saunaremontti lisää viihtyvyyttä! Valitse urakoitsija, jolla on vesieristäjän VTT-sertifikaatti! Meillä on!

Huoneistoremontti, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Tutustu!

Lattiatyöt joka lähtöön! Palveluihimme kuuluvat mm. laminaatin ja parketin asennus sekä parketin hionta ja lakkaus!