Toiminimi

Pensseli ja Suti

Maalaus- ja tapetointipalvelu, Turku

 

Tilan ilme on tärkeä, sillä tilassa täytyy viihtyä. Viihtyvyyteen vaikuttaa myös toimivuus, joten tila täytyy osata suunnitella monella eri tavalla oikein ja loppukäyttäjälle sopivaksi. Tilan täytyy myös muuntautua helposti uuteen sisustukseen ilman, että radikaaleja remontteja täytyy toteuttaa vuosi vuoden perään. Siksi tila täytyy paitsi toteuttaa, myös suunnitella hyvin. Tarjoamme maalaus- ja tapetointipalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Me näemme tilan kokonaisuutena ja aina yksilöllisenä, tahdomme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös tyylikkäitä ja persoonallisia.

 

Lue lisää maalauspalvelusta >>

 

Lue lisää tapetointipalvelusta >>

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Maalauspalvelu, Turku

 

Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikki maalaustyöt Turussa ja Turun aluella, tarvittaessa myös kauempanakin. Olemme erikoistuneet persoonallisiin ja taitoa vaativiin maalaustöihin, kuten seinien kuviomalaaukseen (sabluunamaalaus) sekä portaiden ja muiden suurten tilaa hallitsevien elementtien maalaamiseen.

 

Nykyään maalisävyjä löytyy laaja värikartasto ja lisäksi mm. maalipinnan himmeyden voi itse valita. Maaleja on paljon erilaisia niin laadultaan kuin käyttötarkoitukseltaankin, ja siksi onkin hyvä luottaa ammattilaiseen myös maalaushommissa!

 

Tarjoamme maalauspalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

Milloin valita maalaus tapetin sijaan?

 

Tilan maalaus uudistaa kotisi ilmettä helposti ja nopeasti. Jos kotisi kaipaa vain pientä pintaremonttia, on maalaus hyvä vaihtoehto tapetille! Maali sopii erityisen hyvin tilaan, jonka sisustusta ja tyyliä halutaan uudistaa aika ajoin: maalaaminen on nopeaa ja nykyajan sisämaalit ovat lähes päästöttömiä ja kuivuvat nopeasti. Kun pohjatyöt tehdään kerralla hyvin, käy maalipinnan uudistamaminen ja korjaaminen käden käänteessä. Pieneen tilaan maalipinta on hyvä valinta, sillä tapetti saa helposti tilan näyttämään entistä pienemmältä. Neutraalit maalisävyt toimivat aina!

 

Maalipintaa voi helposti ja tyylikkäästi korostaa myös tapetilla. Jos käytät tapettia vain yhdellä seinällä, on isokuvioinen kuviotapetti näyttävä valinta!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Tapetointipalvelu, Turku

 

Tapetointiko vanhanaikaista? Ei alkuunkaan! Tapeteissa näkyvät uudet, koko ajan vaihtuvat trendit ja muoti-ilmiöt! Yhdessä oikeanlaisten huonekalujen, tekstiilien sekä muiden materiaalien kanssa tapetista saadaan tilaan näyttävä elementti.

 

Tapetoinnissa täytyy ottaa tarkkuuden lisäksi huomioon myös monen monta muuta asiaa. Täytyy ymmärtää, miten erilaiset kuviot käyttäytyvät eri kokoisissa tiloissa ja ottaa huomioon mm. valaistus, jotta kukin tapetti olisi edukseen kussakin tilassa. Tapetti voi näyttää hyvältä myymälässä, mutta seinälle asetettuna se saattaakin tehdä tilasta esimerkiksi vaikeasti sisustettavan. Lisäksi kuviotapetteja käytettäessä täytyy aina ottaa huomioon tilan muoto ja huonekorkeus, jotta lopputuloksesta saadaan näyttävä ja toimiva.

 

Koska tapetointi ei myöskään suhteessa maalaamiseen ole lainkaan edullista puuhaa, on syytä luottaa ammattilaiseen sekä tapetin valinnassa, että itse tapetoinnissa.

 

Valitessasi meidät tapetoimaan kotisi tai työpaikkasi, voit aina luottaa siihen, että jälki on tarkkaa ja ammattitaitoista! Meidän kauttamme saat tilattua myös persoonalliset valokuvatapetit vaikka omista valokuvistasi!

 

Tarjoamme tapetointipalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

 Tarjoamme maalauspalvelu ja tapetointipalvelu Varsinais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo